Välkommen till JAA Projektledning AB

Vem vi är och vad vi arbetar för

JAA Projektledning AB startades 2017 av Johan Anderberg, Annie Månsson och Andreas Karremo. Efter många år i branschen har vi ett gediget kontaktnät med trogna och nöjda kunder. Tillsammans med våra anställda har vi över 60 års erfarenhet och kompetens inom projekt- och byggrelaterade tjänster.

Vi är ett ungt och modernt företag med miljötänk och hjälper våra kunder till hållbara och miljömedvetna lösningar. Miljötänket har vi även utanför våra projekt. Alltifrån hur vi sorterar, vad vi köper in , till var och av vad våra arbetskläder tillverkas. Kan vi skapa två flugor i en smäll då gör vi gärna det. 

 

Affärsidé, mål och vision

Vår affärsidé: Att erbjuda tjänster inom byggprojektledning och att göra detta utifrån projektets behov och med en budget som går hand i hand med tidsplanen.

Vårt mål: Alltid leverera tjänster med hög kvalitet enligt överenskomna tidplaner.

Vår vision: Att göra det svåra enkelt, från kalkyl till genomförande.

Som i ett led till att uppfylla vår vision och mål arbetar vi utifrån våra tre kärnvärden.

  • Transparens
  • Hög kvalité 
  • Professionalism

Dessa kärnvärden är med oss i allt vi gör. Vi vill att du som kund ska vara trygg med oss och vårt arbete hela vägen genom projektet. Vi värdesätter en rak och öppen kommunikation så att du hela tiden vet var projektet befinner sig. Du ska känna dig trygg med att vi kan kvalitetssäkra projektet och arbetar professionellt. 

 

 

Hitta till oss

Adress
Hamngatan 4
234 31 LOMMA

Kontakta oss

epost: info@jaaprojektledning.se

Tel: 040-41 10 01