Byggprojektledare

JAA projektledning är ett konsultföretag inom byggbranschen med bred kompetens och lång erfarenhet. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser och driver många projekt i Skåne, både stora som små. Vi utvecklar vår verksamhet ytterligare och söker därför en projektledare. Vi ser framför oss dig som är ansvarstagande, noggrann och som drivs av ett gott samarbete samt vill ha kul på jobbet!

Arbetsuppgifter
Rollen som projektledare är varierande och innebär arbete som konsult inom projektledning, projekteringsledning, byggledning, besiktning och kontrollansvarig enligt PBL. Precis som rollerna varierar kan projekten också variera. Både i storlek och komplexitet. Vårt starka engagemang är det som alltid är likadant oavsett storlek på projekt eller vilken roll vi har.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har civil- eller högskoleingenjörsutbildning inom bygg och att du har 2–10 års erfarenhet från konsultsidan (projektledning, projekteringsledning, byggledning). Har du lika lång erfarenhet från entreprenadsidan (arbetsledare eller platschef) så är du också rätt person för oss. Du är kommunikativ, noggrann, affärsmässig och har en god samarbetsförmåga. Du har även ett genuint intresse av att vilja hjälpa till, är engagerad, och du fungerar i många sammanhang. Du har god kännedom inom bygglagstiftning som till exempel AB, ABT och ABK. Gedigen erfarenhet från konsult- eller entreprenörsledet är en bra grund, och har du tidigare arbetat som projekteringsledare och/eller byggledare är det meriterande.

Övrig information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Lomma.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Skicka in din ansökan på info@jaaprojektledning.se
Urval sker löpande.

Har du frågor?
Andreas Karremo, JAA Projektledning
Telefon: 0725-69 73 82
andreas.karremo@jaaprojektledning.se