Välkommen till JAA Projektledning AB

Vem vi är och vad vi arbetar för

JAA Projektledning AB startades 2017 av Johan Anderberg, Annie Månsson och Andreas Karremo. Efter många år i branschen har vi tillsammans ett gediget kontaktnät med trogna och nöjda kunder. Tillsammans har vi över 60 års erfarenhet och kompetens inom projekt- och byggrelaterade tjänster.

 

Affärsidé, mål och vision

Affärsidé: att erbjuda tjänster inom byggprojektledning och att göra detta utifrån projektets behov med en budget som går hand i hand med tidplanen.

Mål: att alltid leverera med hög kvalitet och hålla de tider vi kommit överens om.

Vision: att ”göra det svåra enkelt, från kalkyl till genomförande” har vi med oss i alla våra uppdrag.

3 ledord vi utgår ifrån: 

  • transparens
  • hög kvalitet
  • professionalism

Dessa ledord är med oss i allt vi gör. Vi vill att du som kund känner dig trygg med oss och vårt arbete hela vägen genom projektet. Vi värdesätter en rak och öppen kommunikation så att du hela tiden vet var projektet befinner sig. Du ska känna dig trygg med att vi kan kvalitetssäkra projektet och arbetar professionellt. 

JAA Projektledning har tilldelats Nordiskt tillväxtcertifikat från UC!

Under 2020 fortsatte JAA Projektlednings tillväxtresa. Efterfrågan på våra tjänster är fortfarande hög. UC har noterat det och tilldelat oss sitt Nordiska tillväxtcertifikat, en utmärkelse som endast 5 % av Sveriges företag kvalificerar sig för.

Det som UC analyserar är omsättning, tillväxt, lönsamhet, soliditet och antal anställda.

”Vi är väldigt stolta över utmärkelsen! Det är ett kvitto på att vi gör rätt. Våra befintliga kunder återkommer och vi får ständigt nya förfrågningar på våra tjänster. Vårt motto är engagemang i allt vi gör och det uppskattar våra kunder. Vi ska fortsätta att utvecklas och ser med tillförsikt på framtiden.” säger Andreas Karremo, vd på JAA Projektledning.

 

JAA Projektledning utsågs till Årets Nyföretagare i Lomma 2019!

Prisutdelning och mingel i samband med trevliga Lommadagarna. Vi gör något som efterfrågas, att göra det svåra enkelt, vilket vi är väldigt stolta över!

Hitta till oss

Adress
Hamngatan 4
234 31 LOMMA

Kontakta oss

epost: info@jaaprojektledning.se
Tel: 040-41 10 01