Projektledare inom anläggning

JAA projektledning är ett konsultföretag inom byggbranschen med bred kompetens och lång erfarenhet. Vi är verksamma i byggprocessens alla faser och driver många projekt i Skåne, både stora som små. Vi utvecklar vår verksamhet ytterligare och söker därför en projektledare inom anläggning. Vi ser framför oss du som är ansvarstagande, noggrann och som drivs av ett gott samarbete samt vill ha kul på jobbet!

Om jobbet
Som projektledare på JAA Projektledning kommer du få arbeta med olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Du kommer leda projektarbetet för våra kunder eller konsultuppdrag. Vi är främst involverade i bygg- och produktionsskede men även i tidiga skeden. Dina uppgifter blir att planera, genomföra och följa upp i de projekt som du driver och ansvarar för samt samordna de olika aktörerna i projektet såsom beställare, leverantörer och konsulter.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har högskole- eller universitetsexamen inom bygg, anläggning eller relevant område och att du har tidigare arbetslivserfarenhet från konsultsidan som projekteringsledare, projektledare, byggledare inom anläggning som väg, järnväg, mark, VA osv eller erfarenhet från entreprenadsidan som platschef. Meriterande om du har ytterligare erfarenhet eller kunskap som kontrollansvarig, besiktning eller liknande. Du har god kännedom inom bygglagstiftning som till exempel AB, ABT och ABK.

Vem är du?
Du är genuint intresserad av projektledning och ser till kundens behov och bästa. Du kommunicerar väl i tal och skrift. Du är social och vet hur viktigt det är att kunna påverka arbetsgruppen omkring dig på ett positivt sätt. En stor portion egen initiativförmåga samt förmåga att hitta lösningar är viktiga egenskaper. Givetvis är du strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Övrig information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och med tillträde snarast. Placeringsort är Lomma.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag!
Skicka in din ansökan på info@jaaprojektledning.se
Urval sker löpande.

Har du frågor?
Andreas Karremo, JAA Projektledning
Telefon: 0725-69 73 82
andreas.karremo@jaaprojektledning.se